Micro Needling


Wat kan microneedling voor uw huid betekenen?

– aanzienlijk hoger opname van het serum
– werkt liftend en verminderd rimpels
– verbetert littekens en striae
– porie-verfijnend
– verminderd hyper pigmentatie
– helpt bij acne

Hoe werkt MicroNeedling
Micro-needling maakt gebruik van het eigen natuurlijke genezingsproces van de huid. Stelt u voor u krijgt een splinter in uw vinger, u verwijderd deze en dan begint het proces. Alle alarmbellen gaan rinkelen en alles wordt in werking gezet om dit wondje te helen. Rode en witte bloedcellen gaan aan de slag, groeifactoren ontstaan, kortom de reparatie is op gang gekomen.

Nu u dit weet kunt u vast begrijpen wat er gebeurt als er duizenden miniscule perforaties in de huid komen. Naast dat microneedling de productie van o.a. collageen en elastine activeert, maakt het ook de weg vrij om topical serums diep in de huid te laten reizen. Hierdoor is microneedling van GENOSYS het meest innovatieve systeem momenteel verkrijgbaar.

Behandel programma’s en tarieven

Full face behandeling met Genosys vibrating roller  duur 60 minuten:

  • 1 behandeling € 150,-
  • 3 behandelingen € 425,-
  • 6 behandelingen € 799,-

Speciale genosys eye treatment: perfect voor oogbehandelingen tegen donkere kringen, kraaiepootjes en vochtwallen – duur 30 minuten

  • 1 behandeling € 65,-
  • 3 behandelingen € 165,-
  • 6 behandelingen € 299,-

Afhankelijk van de gekozen naaldlengte is het noodzakelijk dat er 1 tot 4 weken tussen de behandelingen zit zodat de huid de tijd krijgt om te werken aan het eigen herstelproces.

 

 

 

Afspraak maken


DIRECT BOEKEN
CONTACT