Mesotherapie


BEHANDELING VOOR IEDER DIE ZICH JONG VOELT ÉN DAT OOK IN DE SPIEGEL TERUG WIL ZIEN
Beginnen uw wangen aan volume te verliezen? Last van droogterimpeltjes? Oogt uw huid dof? Kortom: bent u toe aan een boost van de huid?

MESOTHERAPIE IS BIJ UITSTEK EEN PREVENTIEVE BEHANDELING TEGEN HUIDVEROUDERING.
Deze natuurlijke behandeling zorgt namelijk voor een goede dieptevoeding. Zo zijn er minder droge lijntjes zichtbaar. En is de huidstructuur zichtbaar verfijnd. Maximale voeding wordt toegediend. De tekorten worden aangevuld met vitaminen, mineralen en hyaluronzuur.

RESULTAAT
Al na één behandeling is het resultaat van de Mesotherapie zichtbaar. Zo is de huid beter gehydrateerd. Fijne rimpels zijn minder zichtbaar. De huidstructuur is verfijnder. Betere spankracht van de huid. Meer volume op de wangen. Kortom: een verbetering van de totale huidstructuur.

Wilt u optimaal resultaat behouden, dan zijn meerdere Mesotherapie behandelingen raadzaam. Na iedere keer oogt de huid beter. In kuurverband vindt de behandeling om de twee weken plaats. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld zes keer zijn. Na de Mesotherapie behandeling ziet de huid er wat licht rood uit en voelt strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

BEHANDELING
Mesotherapie werkt met micro injecties. Hiermee brengen we een verjongende combinatie van vitaminen, mineralen en hyaluronzuur in. Deze injectie stimuleert de fibroblasten. Zij zijn belangrijk voor de aanmaak van collageen en voor de verbetering van de elasticiteit van de huid. Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat de vochtarme huid hersteld.

Kosten: € 225,- per behandeling
Kuur (6 behandelingen) betaalt u voor 5 behandelingen.  5+1 GRATIS.

 

Afspraak maken


DIRECT BOEKEN
CONTACT