Recensies


Schrijf een recensie

Recensies

 • Marian Buijs, uit Middelburg

  Al jaren had ik de wens om de haargroei in mijn gezicht te laten ontharen. Maar, ik was echt bang voor naalden en vond het dus best spannend. Uiteindelijk toch de stap gezet naar Skin Renew en de meiden waren zo lief voor me en stelden me helemaal gerust. stap voor stap en helemaal in contact met mij zijn de behandelingen uitgevoerd met prachtig resultaat. Ik ben ze heel dankbaar.

 • Emma Winn – Hendriks

  Veruit de beste instituut voor ontharing! Ik ben door de behandelaar zeer goed voorgelicht en het is precies zo gegaan zoals is verteld. Bijna pijnloze behandeling, direct resultaat na eerste keer. In het verleden ben ik al eerder definitief onthaart bij andere gerenommeerde instituten. Daarbij was mijn ervaring dat het erg commercieel en pijnlijk was, moest met een zalf en koelpads “voorverdooft” worden. En het eindresultaat was na 10 behandelingen niet naar wens.
  Om toch het beoogde resultaat te behalen ben ik uiteindelijk via via bij Skin Renew in Vlissingen terecht gekomen, waarvoor mijn dank! Wat mij op valt is dat bij Skin Renew de behandeling professioneel, zorgvuldig met tijd en aandacht voor de klant wordt uitgevoerd. Daarnaast gaan ze zeer hygiënisch te werk, wat ik zeer prettig vind dat daar niet op bezuinigd wordt. De behandelaars zijn goed opgeleid, kunnen alle vragen goed onderbouwd beantwoorden. Bij deze dus een hele positieve beoordeling van een ervaren klant. Jullie onderscheiden veruit boven andere gerenommeerde klinieken! Chapeau!

 • Carlotta Lita

  I had 4 treatments to the chin and the upper lip and the result is amazing so now I start with the whole leg and armpits. The staff is well prepared, professional and superkind. Highly recommended.

 • Nasir Khalil

  Mooie zaak met veel aandacht voor klanten. Vakkundig ook hele erg goed

 • Jens

  Goede begeleiding en eerlijke advies.
  Zeer tevreden met definitief ontharen bij Skin Renew!

 • Busra

  Zeer schone zaak met aardige personeel, altijd vriendelijk. Prijs-kwaliteitverhouding is zeker waard.

 • Dounia

  1 uur rijden naar skin renew is voor mij meer dan waard, mijn huid is nog nooit zo mooi geweest

 • Zeyneb Demir

  Erg goed geholpen om van mijn acne af te komen
  Ze hebben veel ervaring met acne, werken ook met alle zorgverzekeraars
  Ik kreeg aantal behandelingen ook vergoed.

 • Petra Veldman

  Kom al jaren bij Skin Renew en heel tevreden klant.
  Ik ben zelf fan van de micro needling i.c.m So Up.
  Prachtige instituut , heel modern ingericht.
  Zij hebben veel kennis in huis en weten heel goed wat ze doen, ga zo door 👍

 • Esma Tahiri

  Ik ben erg te spreken over dit instituut 👌
  Ze werken hier met goede producten en apparatuur
  Om de 4 weken doe ik hier micro needling behandeling, ook voor laser ontharen is dit een goed adres!

 • Roberta Vengalytė

  Amazing service, very friendly and professional.
  The girls are able to advise in the best way to make sure your needs are met.
  Both are very comfortable with Dutch and English so no issue with language barrier.
  The place itself is super cozy, very modern and zen 💆‍♀️

 • Sara Visser

  Mooie en nette salon, sfeervol en rustgevend ingericht. De specialisten weten waar ze het over hebben en voeren de behandelingen goed uit. Ze zijn vriendelijk en luisteren goed naar je wensen. Echt een aanrader!

 • Lotte Hoffmann

  ik heb in totaal 2 Cryolipolyse behandeling gehad bij Skin Renew. De meiden zijn deskundig en vriendelijk. Het effect bleef lang doorwerken en ik ben erg tevreden met het eindresultaat.

 • Luna Eever

  Ze hebben veel verstand van de donkere huid,
  Needling is mijn favoriete behandeling 😍 het werkt echt!!

 • Nathalie Sluis

  Hele vakkundige team! Ik ben al aantal keren geweest voor een micro needling behandeling, veel salons geprobeerd met weinig resultaat. Via een vriendin kwam ik bij Skin Renew terecht.

  Heel tevreden met het resultaat
  Bedankt meiden 👌

 • Monica

  Prachtige instituut !!
  Shamiran heeft mijn huid een heerlijke boost gegeven. Ontzettend tevreden over mijn facial en het resultaat. Aan het eind van de behandeling heb ik advies gekregen over mijn huid en de producten van Dokter Murad, waar ik echt wat aan heb.

 • E.S Azizi

  Enigste zaak die ik toevertrouw met mijn huid.
  Ontzettend te spreken over de dames die mij hebben geholpen, denken altijd mee en gaan altijd voor het best haalbare resultaat! Werken ook met opgeleid personeel dus weten wat ze aan het doen zijn.

 • N.Najat

  Een leuk team , werken hygiënisch en je wordt er echt op je gemak gesteld een lekker kopje thee met een bonbon, heerlijk! Ik heb een micro needling behandeling gehad met So up Reloaded en lichtterapie zeker een aanrader. Hele mooie resultaten mee behaald en ik krijg ook heel veel complimenten van vrienden hoe mijn huid verbeterd is. Alles bij elkaar gewoon een TOP ZAAK!!!!

 • Stephanie

  Ik ben een nuchtere Zeeuw en ik ben bang voor Botox en fillers en alles wat er bij komt kijken dus ik was sceptisch en zenuwachtig. Ik sprak mijn angsten uit en ze stelde mij direct gerust. Ze stelde een combinatie van SO-UP Reloaded en de micro needling voor. Ze waren super lief, meedenkend en ook al had ik verwacht niet direct resultaat te kunnen zien was er echt direct resultaat en zelfs mijn moeder die van de oude stempel is, zag het. Wat een leuke lieve en professionele mensen! Je bent echt speciaal en je wordt als cliënt echt gehoord. Thanks Skin Renew!

 • Joëlle

  Na al lang bezig te zijn geweest (met een absoluut minimaal resultaat) bij verschillende andere schoonheidsspecialisten, dermatologen etc., kwam ik afgelopen zomer bij Skin Renew uit. Shamiran en haar team zijn zeer gespecialiseerd en denken echt mee bij het uitvoeren van de behandeling. Er wordt continue verder gedacht en op een persoonlijke manier naar de mogelijkheden gekeken, wat ik erg waardeer. Je hebt niet het gevoel slechts van behandeling naar behandeling te gaan maar structureel een verbetering in de huid te bewerkstelligen. Ook het advies rondom het gebruik van gezichtsproducten heeft ervoor gezorgd dat mijn acne is verdwenen. Mijn gezichtshuid is gedurende de behandelingen bij Skin Renew aanzienlijk gezonder geworden! Kortom, ben ik zeer tevreden met de behandelingen bij deze instituut en kan ik het iedereen aanbevelen.

 • Denise Verhage

  Al bijna 3 jaar klant bij Skin Renew, altijd professionele adviezen en erg klantvriendelijk! Heel tevreden, zou het iedereen aanbevelen! Shamiran en haar team ontzettend proffesioneel en persoonlijk! Top!

 • Samantha Prins

  Zeer professioneel, aangename sfeer, en zichtbaar resultaat!! Een echte aanrader.

 • Janin van Heusen

  Ik ben super tevreden over skin renew! Ze geven goeie adviezen over wat je eventueel zelf kan doen naast de behandeling zelf. Iets wat ik zelf heel fijn vind is dat ze je niet dwingen om de producten te kopen, maar de keus aan jou te laten!

 • Ellen Visser, uit Vlissingen

  Geweldig! in 1 woord!

 • Cathy van der Kroft

  Super snel behandeld, weinig wachttijd, alles gezellig ingericht en erg schoon. Een aanrader.

 • Marzena Julia Goedbloed-Bochenska, uit Vlissingen

  Prachtig praktijk ruimte met professionele begeleiding.
  Heel tevreden van de behandeling!
  Aanrader

 • Marjolein Macaré – Krämer, uit Vlissingen

  Na een bezoekje aan Skin Renew, kom je altijd thuis met een stralende huid. Tijdens de behandeling word je compleet in de watten gelegd. En het belangrijkste: je krijgt deskundig advies over wat je huid op dat moment nodig heeft en daar wordt de behandeling ook op aangepast. Skin Renew werkt met hele fijne producten en Shamiran is super klantvriendelijk.

 • Rita Sallet

  Het is geweldig bij skin Renew
  Wat doet Shamiran dat goed , je word er erg verwend
  Mijn rimpeltjes zijn heel wat minder geworden en mijn huid krijgt word echt stralend met de spullen van dr Murad
  Als ik daar weg ga voel ik mij echt zo mooi z’on fijn gevoel ik wil daar nooit meer weg top zo’n resultaat zie straks mijn foto,s van voor en na mijn behandeling
  Bedankt Shamiran

 • Marlene Boogaert, uit Heikant

  Super goed geholpen, heel klant vriendelijk!!! Na 1 behandeling al zo een verbetering aan mijn gezicht te zien!! Dat vind ik dat uur rijden naar jullie toe zeker waard

 • Rowena Beije, uit Middelburg

  Ik ben onwijs tevreden over de behandelingen en resultaten die tot nu toe bereikt zijn door de behandelingen bij Skin Renew!

  Al mijn hele jeugd last van acne en littekens hier van ook de schade van de zon was goed zichtbaar op mijn huid. Jaren lang gebruikte ik drogisterij producten, maar mijn gevoelige huid bleef hier onrustig op reageren. Ik was toe aan iets wat wel werkte en ik ging opzoek naar een professionele pratijk en zo kwam ik terecht bij Skin Renew.

  We begonnen met een intake gesprek met skin check en samen hebben we bekeken welke behandelingen voor mijn huid nodig zijn. Ook kreeg ik direct het juiste advies en de producten mee die beter bij mijn huid passen. Ik ben nu bijna 2 maanden en 3 behandelingen verder en me huid is zichtbaar verbeterd! Dit had ik zelf nooit met drogisterij producten kunnen bereiken.

  Mocht je nog twijfels hebben zou ik zeker voor een skin check langs gaan. De eigenaresse is erg professioneel en heeft een grote passie voor het vak.

 • Angelina van Doorn, uit Vlissingen

  Wat een prachtige zaak! En een gepassioneerde eigenares!
  Fijn om behandeld te zijn, met een heerlijke smoothie na!
  Vlissingen is een mooie zaak rijker

 • Bea Babijn, uit Vlissingen

  De huidverbeterende gezichtsbehandeling door Evy was top. De eigenaresse komt professioneel op me over en weet volgens mij goed waar ze het over heeft. Het was zeker niet de eerste en laatste keer voor mij, ik kom hier graag weer terug.

 • Monique Biemond-Santbergen

  Vorig jaar won ik een ontharingsbehandeling. Ik kon verschillende kiezen. Ik koos voor mijn oksels. Na 8 sessies hoef ik aankomende zomer mijn oksels niet meer te scheren.
  Een nette schone zaak met vriendelijke behandeling door de eigenaresse zelf.
  Fantastisch en nogmaals erg bedankt voor het winnen van de prijs.

 • Sylvia van Reems, uit Vlissingen

  Ben bij Skin Renew terecht gekomen voor PMU, het bijwerken/opnieuw zetten van PMU “mijn wenkbrauwen”. Ik zag op haar FB site dat zij super mooie pmu zette dus toch een afsprak gemaakt. Het klikte gelijk en samen hebben we het model wenkbrauw getekend wat voor mij het beste was. Ik ben er nu super blij mee.
  Daarnaast doe ik een kuur bindweefsel massage in combinatie met micro needling voor het gezicht. Na de eerste behandeling zagen we gelijk resultaat, lijntjes vervagen en de huid straalt. De eerste behandeling is pittig maar daarna valt het reuze mee. Ik ben super blij met het resultaat tot nu toe, dank je wel Shamiran.

 • Besey Uldes, uit Vlissingen

  Weet zeer goed hoe ze met haar klanten moet omgaan. Heeft kennis… Na de eerste behandeling al resultaat. Zeker een aanrader SKIN RENEW

 • Rowanne Esseboom, uit Vlissingen

  Na lang gezocht te hebben uitgekomen bij Shamiran, zag er vertrouwd en goed uit. Uiteindelijk toch de stap gewaagd voor pmu voor me wenkbrauwen en tot nu toe geen seconde spijt van gehad! Ze weet waar ze mee bezig is en geeft je goed advies en uitleg als je nog twijfels hebt. Als je de stap wil zetten moet je zeker naar haar toe gaan!

 • Sigourney Dekker, uit Driewegen

  Super! Shamiran is heel professioneel, goeie sfeer/gezellig, en zet echt fantastisch mooie wenkbrauwen met 3d Hairstrokes techniek. Resultaat is heel mooi en heel natuurlijk! Gewoon top!

 • Linda Slimmen, uit Goes

  Na veel zoeken kwam ik bij Shamiran terecht voor permanente make up op mijn wenkbrauwen. Na slechte ervaringen met een andere salon met PMU twijfelde ik enorm om weer een nieuwe salon te proberen maar de mooie voor en na foto’s haalden me toch over. En daar ben ik nog steeds super blij mee. Shamiran weet precies wat ze doet, stemt vorm en kleur af op je gezicht, kleurtoon en natuurlijk je eigen wensen en durft ook eerlijk advies te geven. Mijn gezicht heeft echt een enorme opknapper gekregen en dat alleen maar door de ‘nieuwe’ wenkbrauwen! Mocht je twijfelen, je bent bij Shamiran 100% zeker in goede handen!

 • Yvonne Wiss, uit Terneuzen

  Ongeveer 4 wk geleden ben ik terecht gekomen bij Skin Renew. Ik zag prachtige voorbeelden op de Facebook pagina voorbij komen!! Heb lang in de buurt van Terneuzen rond gekeken maar was niet zo te spreken over het aanbod en het kunnen. Uiteindelijk heb ik een afspraak gemaakt voor permanent make up de wenkbrauwen. Ik kon al snel geholpen worden ik was super gespannen en hoopte dat het gewenste resultaat bij andere ook bij mij gedaan kon worden. Ik stapte binnen en werd vriendelijk en warm onthaald, er werd samen gekeken hoe de wenkbrauwen er het mooiste op gezet kunnen worden en welke kleur vorm ect. Het belangrijkste vindt ik dat het niet te donker werd. Maar ik werd al snel op mijn gemak gesteld hierin. Gelijk zie je dat je met vakkennis en kwaliteit te maken hebt, en iemand die passie voor haar vak uitoefent. Ik raad iedereen die twijfels heeft aan om het te doen zodra je binnen stapt valt de onzekerheid weg. Echt super bedankt voor mijn prachtige wenkbrauwen voor je tijd die je erin steekt om het mooiste resultaat te behalen je fijne uitleg en je prachtige glimlach! Mensen doen niet twijfelen

 • Nujin Solmaz, uit Middelburg

  Super blij met de resultaten van mijn behandelingen bij Skin Renew. Shamiran is zeer vakkundig, vriendelijk, professioneel en heel leergierig!

  Echt een aanrader voor iedereen!

 • Nathalie Herwegh, uit Oost – Souburg

  Net een Micro needling behandeling (Genosys) gehad bij Skin Renew en je voelt gewoon het verschil al. Shamiran is echt een vakvrouw die weet wat ze doet! Erg prettige sfeer en fijn om te weten dat je in goede handen bent! Zeker aan te bevelen!

 • Lydiawati Siallagan, uit Vlissingen

  Ik had al van alles geprobeerd om van mijn acne en de door acne veroorzaakte littekens vanaf te komen. Van de middeltjes van de huisarts tot de pilletjes van de Dermatoloog. Ik had weinig hoop dat het nog goed zou komen. Mijn tante zat bij Skin Renew voor behandelingen en had mij geadviseerd om ook naar Skin Renew te gaan. Met weinig hoop had ik toch een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Gelukkig kreeg ik na het gesprek met Shamiran iets meer hoop. Wij gingen met een kuur van 8 behandelingen starten. Naast de behandelingen kijkt Skin Renew naar de oorzaak van de aandoening, waarna een aantal maatregelen kunnen worden genomen. Skin Renew heeft mij weer zelfvertrouwen gegeven. Mijn huid is nu zo glad en ik heb sinds een lange tijd geen acne meer en de littekens daarvan zijn ook weg. Onwijs bedankt voor dit resultaat! Ik blijf jullie zeker eeuwig dankbaar! Voor foto’s zie Facebookpagina van Skin Renew.

 • Sonja Storm, uit Vlissingen

  super

 • Farah El Aawadi, uit Vlissingen

  Top locatie, goede service en mooie eindresultaten!!
  Een aanrader voor iedereen!

 • Stephanie Mesu, uit Middelburg

  Een professionele salon met goede adviezen. Ik ben zeer tevreden met mijn wenkbrauwen en kom ook zeker terug! Echt een aanrader!

 • Anke Boshart, uit Middelburg

  De IPL behandeling is echt super! Al na 1 behandeling een duidelijk verschil! Echt een aanrader als je van je overbeharing af wil.

 • Danielle Cairo Snepvangers, uit Middelburg

  Mijn huid is echt zoveel beter geworden sinds ik bij skin renew kom ….. zo blij ermee. Een (gewone) schoonheidsspecialiste kreeg het bij mij niet voor elkaar om me huid weer op orde te krijgen maar skin renew wel !! De producten die erbij horen zijn ook helemaal top …. volgende stapjes zijn al gepland, heel erg bij met je shamiran

 • Mizgin Dilber Celik, uit Middelburg

  Ik wil Skin Renew heel erg bedanken voor de behandelingen. Ik kwam bij Skin Renew terecht voor mijn grove poriën, ontstekingen en vale huid. Zelf had ik nooit gedacht dat ik in een korte tijd een mooi resultaat zou zien. De kennis van de huidspecialiste Shamiran Hoofsepian heeft tot dit gewenste resultaat geleid, waardoor mijn huid flink is hersteld.

  Skin Renew kijkt naar de oorzaak van het probleem en geeft vervolgens goede adviezen waardoor het probleem kan worden aangepakt. Momenteel gebruik ik beauty supps (supplementen) van binnenuit en de producten van Dr. Murad.

  Als gevolg van de geweldige resultaten hoef ik niet meer foundation op mijn gezicht aan te brengen om mijn oneffenheden te verbergen. Skin Renew is zeker een aanrader, aangezien er zeer professioneel wordt gewerkt en bovendien goede adviezen worden gegeven, waardoor het gewenste resultaat bereikt kan worden.

 • Iet Baijens, uit Vlissingen

  In de eerste instantie zocht ik op de site naar een salon, waar men permanente ontharing toe paste.
  Ik kwam terecht bij Shamiran. Bij het intakegesprek vroeg zij, wat ik wilde verbeteren aan mijn huid. Ik stond daar erg cynisch tegenover, want wie kon mijn huid nou verbeteren??? Door een bindweefselziekte was alles verslapt. Dat kon niemand toch meer goed krijgen.
  Ze legde uit wat er allemaal kon en wat zij wel wilde doen bij mij.
  Ik zou een kuur krijgen van 6 keer, een keer in de week.
  Toen ik er vorige week was, wilde zij een foto maken, terwijl ik nog maar 4 behandelingen had gehad, nog 2 te gaan dus.
  Zij stuurde mij later de foto’s op van voor de behandelingen en van na 4 behandelingen.
  Ik wist werkelijk niet wat ik zag, wat een verschil.
  Ik had zelf al gezien, dat er wat verbetering optrad, maar die foto’s sloegen alles.
  Shamiran heeft magische handjes, die een verslapte, rimpelige huid, weer als nieuw maken.
  Ik ben superblij met haar, het is een geweldige vakvrouw!!

 • Ilhana Sukic, uit Middelburg

  Superr happy met mijn wenkbrauwen, heel professioneel gedaan, wat een vakvrouw Shamiran Hoofsepian
  Zeker een dikke aanrader

 • Farida Zebua, uit Vlissingen

  Gezicht behandeling was super…heerlijk!!!

 • Diana van Gelder, uit Middelburg

  Erg tevreden met de pedicure die ze me gaf. Lieve vrouw, zeker een aanrader

 • Zandalee de Neef, uit Middelburg

  Super blij met de behandeling en de service van skin renew!

 • Sandy Thiel – Niemantsverdriet, uit Middelburg

  Zeer vakkundige dame!
  Dikke aanrader!

 • Petra Geschiere, uit Vlissingen

  Wat ziet mijn huid er nu na een behandeling al goed uit! Heerlijk dank je wel! En ik ga zeker terugkomen!

 • Josephine Alice Visser, uit Middelburg

  Fijne, oprechte, goede adviezen en zorgvuldige behandelingen worden er gegeven door een gepassioneerd, leergierige, vriendelijke vakvrouw! Het is echt een aanrader. Ik ben nu 2 keer geweest voor mijn grove poriën en acne. Mijn gezicht in echt oprecht verbeterd. Nu…De eer gehad als eerste proef persoon voor permanent make-up te zijn en dit heeft ze ook zorgvuldig, fijn en pijnloos aangebracht. Ben er bijzonder blij mee! Ze neemt alle tijd voor je, ze kijkt individu naar je en adviseert je eerlijk, respecteert en staat open voor je wensen.  Ik zou 5 sterren geven voor deze topvrouw…maar ik kom er nog maar net…en ik ben niet snel die 10 geeft. Maar ik geef 9.7…Want er valt altijd wat bij te leren;) Ga zo Door! Hoop dat je dit gevoel van vakplezier houdt. Want dit maakt jouw Uniek!

 • Jenna Hofman, uit Vlissingen

  Voor een goed en tevreden resultaat, raad ik je SCHOONHEIDSSALON SKIN RENEW aan !!! ben zelf voor Permanente Make Up wenkbrouwen geweest. Heb dat allaang eerder willen doen..heb nu de stap gezet om ’t bij Shamiran…Skin Renew te laten doen.Eerder ook gezichtsbehandelingen gehad daar..ook geweldig….. en vond haar toen al een ster in t wenkbrouwen epileren. Vandaar dat ik het volste vertrouwen in haar had om deze stap te nemen.

 • Ezra Boufrahi- de Jonge, uit Vlissingen

  Helemaal happy met de pmu ! Zeer vriendelijk en professioneel geholpen als altijd! Dikke aanrader.

 • Elza de Ridder-Meeuse, uit Middelburg

  Wat ben ik blij weggegaan en de reacties van familie en vrienden is zeer positief, de vriendelijkheid en de liefde voor het werk, het geduld,het overleg hoe het word gewoon geweldig.

 • Donata Platteeuw, uit Vlissingen

  Mijn favoriete schoonheidssalon.

 • Souad Azzanagui, uit Vlissingen

  Na vaak te hebben uitgesteld, vandaag toch de stap genomen om langs Skin Renew te gaan. Een heerlijke gezichtsbehandeling die de naam van de salon zeker waarmaakt. Hetgeen wat ik nu voel is dus ook zeker een nieuw gezicht. Heerlijk! Shamiran, je bent een topvrouw! Ik vond de behandeling heerlijk en mij zie je zeker snel terug. Je komt zeker je beroep na, staat klaar voor je klanten en adviseert ze in hetgeen ze nodig hebben.

 • Nienke van Heulen, uit Vlissingen

  Zeer vakkundig en vriendelijk, eerlijk advies, en goede behandelingen.
  Echt een aanrader!

 • Nabila de Vos-Sekandari, uit Vlissingen

  Echt een vakvrouw die passie voor haar werk heeft.

 • Shinkei Khalil, uit Vlissingen

  Zeer tevreden met de behandelingen van Skin Renew! Ik zag in de eerste week al hoe mijn huid verbeterde. Ook de begeleiding tussen de behandelingen door is fijn zo boek je samen met Skin Renew betere resultaten, en de producten tonen resultaat met elk gebruik! Kortom Skin Renew is zeker aan te raden voor mensen met probleem huid!

 • Natasja Forat, uit Middelburg

  De IPL behandeling / definitief ontharen is een aanrader. Na de proef flits al duidelijk verschil , en na de 1e complete behandeling al een gladde huid en duidelijk veel minder haar. Je voelt er bijna niets van . Ik ben fan!

 • Serap Kahveci, uit Goes

  De acnebehandeling is echt een aanrader. Je ziet al vrij snel verbetering van je huid. Na een week van zo een behandeling had mijn huid al een schone zicht. Ik ben nu al 3 weken bezig en het meestendeel is al verdwenen. Ik heb al veel positieve reacties gehad van vrienden en familie. Ben erg blij mee! Hierbij wil ik Shamiran bedanken voor deze fantastische behandeling.

 • Els Kranendonk, uit Koudekerke

  Ben best wel verrast door het resultaat – had t eerlijk gezegd niet verwacht. Vanmorgen zei mijn vriendin ook al dat ze zag dat mijn huid er stukken beter uit zag en veel minder rimpels, en minder diep…  Gek hoor….

 • Ebby Reiche, uit Vlissingen

  Vriendelijke persoonlijke behandeling. De IPL behandeling gaf na de eerste keer al een super resulaat, bijna geen haargroei meer. Het laseren prikt even maar het resultaat is het meer dan waard. Ik ga in ieder geval uiterst tevreden de zomer in!

DIRECT BOEKEN
CONTACT